Kabak Spagetti Aglio e Olio Makarna

  • Görüntüleme
    392

Kabaklarınızı Lurch spiral yapıcının orta kalınlığı ile spagetti haline getirin. Lurch müsli makerı sarımsaklarınızı ve maydanozlarınızı ayrı ayrı parçalamak için kullanın. Limon kabuklarını beyazını almayacak şekilde rendeleyin veya doğrayın, suyunu sıkın. Son olarak müsli maker haznesine kavrulmuş kaju, 1 yemek kaşığı besin mayası, 1 çay kaşığı mantar tozu, 1/2 çay kaşığı tuz ekleyin ve parmesan yerine kullanacağınız karışımı elde edin.

Her şey hazırsa hızla bir araya gelecekler. Tavanıza zeytinyağı ve sarımsaklarınızı alın, ısınmaya başlayınca limon kabuklarını ekleyin. Birkaç dakika sonra maydanoz ve pul biber ekleyin. Vakit kaybetmeden kabaklarınızı da ekleyin, yüksek ateşte sularını salmalarına izin verin. Suyunu çekmeye başlayınca limon suyu ve sanki parmesanınızı (besin mayası karışımını) ekleyerek bağlayın. Servis ederken üzerine zeytinyağı, pul biber, karabiber ve sanki parmesanınızdan ekleyebilirsiniz.

 

Malzemeler

    Bunlar da hoşunuza gidebilir

    Yorum Yap

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    X